Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

29 juni 2015

Webinar piekarbeid

29 jun, 2015
Tijd: 16.30 uur tot uiterlijk 17.30 uur
Locatie: Digitale bijeenkomst

Wilt u op de hoogte worden gesteld van de laatste ontwikkelingen over de regeling piekarbeid? De regeling is ingegaan per 1 januari 2015 en heeft de regeling gelegenheidsarbeid vervangen. In het komende seizoen wilt u mogelijk gebruik maken van de regeling piekarbeid.
Wij nodigen u van harte uit voor een live online bijeenkomst (webinar) op maandag 29 juni om 16.30 uur, georganiseerd vanuit de Werkgeverslijn land- en tuinbouw. De webinar duurt maximaal één uur, dus uiterlijk tot 17.30 uur. U kunt zich aanmelden via het digitale aanmeldingsformulier.
 
Tijdens deze bijeenkomst komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • De achtergrond en de totstandkoming van de nieuwe regeling piekarbeid
  • De definitie van een piekarbeider
  • In welke sectoren de regeling mag worden toegepast
  • De werkwijze omtrent het aanmelden van een piekarbeider
  • De beloning en overige afdrachten
  • De gevolgen van de Wet Werk en Zekerheid voor piekarbeiders
  • Het opstellen van een arbeidsovereenkomst voor een piekarbeider

 
De bijeenkomst vindt plaats via een online webinar, waarbij een presentatie wordt verzorgd vanuit de Werkgeverslijn land- en tuinbouw. Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie en eventueel het meedoen aan pollings. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede vrije internetverbinding (dus geen bedrijfsnetwerk). De bijeenkomst start om 16.30 uur. Na afloop van de bijeenkomst zullen we uiteraard evalueren hoe het is gegaan. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88.
 
Wij ontmoeten u graag via het web tijdens onze webinar op 29 juni a.s.!
 
Deze digitale bijeenkomst is bedoeld voor agrarische ondernemers en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.