Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Artikelen van nu algemeen

Dodental aanval bij Khan Younis opgelopen, onzeker of Hamas-leider is gedood

Het dodental als gevolg van de Israëlische aanval bij Khan Younis is opgelopen tot negentig, meldt het door Hamas gecontroleerde ministerie van Volksgezondheid in Gaza zaterdag. Het is onduidelijk of de Hamas-kopstukken die doelwit waren van de aanval zijn omgekomen.

Visma zag vooral ijzersterke Pogacar: 'Vingegaard kan niet heel veel harder'

Jonas Vingegaard verloor zaterdag in de Tour de France 43 seconden ten opzichte van ritwinnaar en geletruidrager Tadej Pogacar. Dat lag volgens Visma-Lease a Bike vooral aan de indrukwekkende prestatie van de Sloveen.

Strand bij Fukushima na lozingen radioactief water weer open voor publiek

Voor het eerst sinds de lozingen van behandeld water uit de verwoeste kerncentrale bij Fukushima is een nabijgelegen strand weer opengesteld voor publiek. Volgens de Japanse autoriteiten bevat het zeewater geen tritium meer, een radioactieve stof die in koelwater uit de centrale achterbleef.

Man gooit chips in gezicht van Pogacar en Vingegaard: ’Wat doe je dan bij Tour?'

Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard zijn zaterdag vlak voor de finish van de eerste Pyreneeënrit in de Tour de France lastiggevallen door een toeschouwer. De man gooide chips in het gezicht van de twee toprenners.

Therapeut Dr. Ruth (96), die op tv 'veel en veilige seks' adviseerde, overleden

Sekstherapeut en televisiepersoonlijkheid Ruth Westheimer, beter bekend als Dr. Ruth, is op 96-jarige leeftijd overleden, zo melden Amerikaanse media. Ze overleed vrijdag in haar woning op Manhattan in New York.

Waterschappen hebben handen vol aan afvoeren regenwater, ook problemen in Duitsland

Overvloedige regenval leidt op meerdere plekken in Noord en Oost-Nederland tot overlast, zo melden verschillende waterschappen. In Duitsland leidde de hevige regenval tot problemen vlak over de grens bij Enschede.

Bus vol toeristen kan tientallen kilometers met hoge snelheid niet remmen

Een touringcar met Italiaanse toeristen is zaterdag onderweg naar Amsterdam in de problemen gekomen. De cruisecontrol van de bus bleef hangen, waardoor de chauffeur niet kon afremmen. Uiteindelijk kon een bergingsvrachtwagen de bus tot een noodstop dwingen, melden Belgische media.

Pogacar deelt flinke tik uit aan Vingegaard en wint eerste Pyreneeënrit in Tour

Tadej Pogacar heeft zaterdag in de eerste Pyreneeënrit van de Tour de France een stevige tik uitgedeeld aan zijn grote rivaal Jonas Vingegaard. De geletruidrager won de veertiende etappe en liep 43 seconden uit in het algemeen klassement.

Krejcíková klopt Paolini en is tweede Tsjechische Wimbledon-winnares op rij

Barbora Krejcíková heeft zaterdag Wimbledon op haar naam geschreven. De Tsjechische rekende in een vermakelijke finale in drie sets af met de Italiaanse Jasmine Paolini: 6-2, 2-6 en 6-4.

Pagina's